Održan projektni sastanak i obuka u okviru projekta Trans2Work




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Članovi projektnog tima Univerziteta Crne Gore učestvovali su na projektnom sastanku i obuci, od 27. do 29. marta, u okviru Erasmus + projekta "School-to-Work Transition for Higher education students with disabilities in Serbia, Bosnia & Herzegovina and Montenegro (Trans2Work)". 

Članovi projektnog tima su uspješno predstavili dosadašnje realizovane aktivnosti na projektu kroz elaboraciju radnih paketa. Takođe, prisustvovali su i obuci koja se odnosila na upotrebu web alata za studente sa invaliditetom kao i ostale učesnike, i to prvenstveno akademsko osoblje, mentore i poslodavce. U obuci su uzeli učešća i članovi projektnog tima sa Univerziteta u Mariboru i Univerziteta u Varšavi, predstavnici Univerziteta Makedonija iz Soluna, GNOSI Anaptyxiaki, AYDM, ASD, HO Partner, UOM i UM Feri, kao i ostali partneri iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Takođe, 27. marta je obavljen monitoring od strane Nacionalne Erasmus + kancelarije, dok je 28. marta urađena eksterna evaluacija projekta. Predstavljeni su razvojni ciljevi petog radnog paketa, utvrđeni su detalji oko organizacije E-learning seminara, mobilnosti studenata sa invaliditetom u narednom periodu, kao što su definisani indikatori koji će biti sastavni dio poluprojektnog izvještaja.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.