Ljetnja škola Energetske zajednice u Splitu




Ljetnja škola Energetske zajednice u Splitu

Njemačka organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ), koji radi na projektima vezanim za energetsku efikasnost u Jugoistočnoj Evropi, podržala je po treći put Ljetnju školu Energetske zajednice, koja će se održati u Splitu od 25.avgusta do 1.septembra ove godine. 

Namijenjena je studentima master i doktorskih studija, mladim profesionalcima istraživačima svih disciplina koje su povezane sa energetikom. Fokus će biti na tranzicijama energetskog sektora, posebno u zemljama Jugoistočne i istočne Evrope.

Program je koncipiran tako da omogućava učesnicima da bolje razumiju svu kompleksnost energetskog sektora i obezbijedi im platformu za razmjenu ideja i doprinos u kreiranju njegove budućnosti. Učesnici će imati prilike da čuju više od 30 predavača, renomiranih profesora univerziteta, eksperata i predstavnika vodećih kompanija iz oblasti energetike.

Pokriveni su troškovi smeštaja i studijske posete, a jedini trošak koji će studenti morati sami da finansiraju je trošak prevoza.

Gornja starosna granica je 35 godina, a studenti mogu dobiti 3 ECTS kredita učešćem u ovom programu. Rok za prijavu je 31. mart.

Zainteresovani kandidati mogu na engleskom jeziku ispuniti predviđenu aplikaciju za Ljetnju školu, dostupnu putem linka https://www.energy-community.org/aboutus/summer-school/2018.html.

https://balkangreenenergynews.com/rs/prijave-za-trecu-letnju-skolu-energetske-zajednice-31-marta/

 

Foto: Google



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.