Modul 7




SEDMI TRAIN MODUL

PREZENTACIONE I KOMUNIKACIONE VJEŠTINE

Univerzitet Crne Gore, uz podršku fondacije King Baudouin, realizuje projekat TRAIN, sa ciljem da razvije, implementira i evaluira program treninga profesionalnog razvoja akademskog osoblja, usmjeren, prije svega, na buduće profesore i saradnike u nastavi. Teži se razvoju novog kadra na univerzitetima Zapadnog Balkana (partneri u projektu su još i Univerzitet u Beogradu, Univerzitet u Novom Sadu i Univerzitet u Sarajevu).

Sedmi TRAIN modul na temu “Prezentacione i komunikacione vještine” održan je 18. aprila 2016. godine. Predavač na ovom modulu bila je dr Veselinka Milović, a kandidati koji su pohađali modul imali su priliku da nauče kako da vješto predstave svoja istraživanja i uspješno da vode prezentaciju. Teme koje su se obrađivale bile su oblikovanje i struktura prezentacije, sredstva za prezentaciju, komunikacija i njeni elementi, interpretacija i značaj interpretacije,  publika i značaj publike kao i elementi stresa i njegovog prevazilaženja i tehnike verbalne i neverbalne komunikacije.

Ciljna grupa programa obuke bili su studenti doktorskih studija, saradnici u nastavi, docenti i studenti post-doktorskih studija društvenih nauka.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.