Sajam internacionalnih poslova i stručnih praksi - Best Career Day




Sajam internacionalnih poslova i stručnih praksi - Best Career Day

Sajam internacionalnih poslova i stručnih praksi pod nazivom ​BEST Career Day, koji će okupiti evropske kompanije i univerzitete, će se održati u Briselu 28. marta. Pravo učešća imaju mladi iz čitave Evrope.

Kroz prezentacije kompanije i univerziteta možete saznati nove mogućnosti za razvoj karijere. Takođe, imaćete intervju sa kompanijom koja je izabrala baš Vas sa ciljem zapošljavanja u istoj. Saznaćete više o radu u internacionalnom okruženju kroz različite radionice. Osim toga, dobijate šansu da se upoznate i sarađujete sa ljudima iz svih krajeva Evrope.

Ovo je sjajna prilika za sve mlade u Crnoj Gori da naprave svoje prve korake ka internacionalnoj karijeri.

Prijave traju do 21. januara, a proces apliciranja i sve dodatne informacije možete naći na zvaničnoj Facebook stranici Boardof European Students of Technology​ ili web stranici: https://bcd.best.eu.org

Ovaj događaj organizuje BEST (​Board of European Students of Technology). U pitanju je studentska organizacija osnovana 1989. godine, koja danas broji 96 lokalnih grupa u 33 zemlje i preko 4 000 članova. Misija ove organizacije jeste da uspostavi komunikaciju i saradnju među evropskim studentima, omogući im razmjenu znanja i iskustava, a sve to sa ciljem razvoja njihove globalne misli, upoznavanju drugih kultura, međusobnog razumijevanja i osposobljavanja za dalji rad u internacionalnom okruženju.

BEST Podgorica je jedna od 96 lokalnih grupa sa sjedištem na Univerzitetu Crne Gore. Više informacija o njihovom radu možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici BEST Podgorica ili web stranici www.best.ac.me



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.