Održana druga radionica Karijernog centra UCG „Vještina predstavljanja poslodavcu“




Održana druga radionica Karijernog centra UCG „Vještina predstavljanja poslodavcu“

Druga po redu radionica u organizaciji Karijernog centra Univerziteta Crne Gore i Zavoda za zapošljavanje Crne Gore na temu „Vještina predstavljanja poslodavcu“ održana je u ponedjeljak, 29. februara 2016. godine. Zbog velikog broja prijavljenih studenata, radionica se paralelno odvijala u dvije sale u Rektoratu UCG. Radionicu su vodili psiholozi iz Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, a prisutni studenti bili su sa Ekonomskog, Pravnog, Građevinskog, Metalurško – tehnološkog, Elektrotehničkog, Prirodno – matematičkog i Fakulteta politčkih nauka.

Radionica je trajala dva sata i studenti su kroz interakciju, rješavanje postavljenih zadataka i problema, timski i individualno, diskutovanjem osobina ličnosti i njihovom rangiranjem kao onih koje se stiču tokom, a koje van školovanja, bitnim i manje bitnim za posao, izvukli pouke o tome kako se predstaviti poslodavcu, koliko pokazati sebe i koje svoje osobine u tih par minuta trajanja poslovnog razgovora istaći i naglasiti.

Studenti su sa radionice ponijeli vrijedno znanje, ali i jedno lijepo i korisno iskustvo, o čemu svjedoče i priložene fotografije.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.