Radionice u okviru sedmice obilježavanja Dana Univerziteta Crne Gore




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, kao servis namijenjen jačanju praktičnih vještina naših studenata, u okviru nedjelje obilježavanja Dana Univerziteta Crne Gore, organizovao je dvije radionice koje su imale za cilj bolju pripremu studenata Univerziteta Crne Gore za tržište rada.

Na Elektrotehničkom fakultetu, studenti su imali priliku da prisustvuju radionici „Kreativnost u funkciji savremenog biznisa“ koju su održali saradnici sa Ekonomskog fakutleta UCG mr Ivan Radević i mr Vladimir Đurišić. Oni su prisutnim studentima predstavili koncept kreativnosti kao mentalni proces koji uključuje stvaranje novih ideja, pojmova, ili rješenja problema, stavljajući akcenat na razumijevanje koncepta kreativnosti u poslovnom svijetu.

Na Fakultetu političkih nauka, doc. dr Olivera Komar studentima je održala radionicu „Politikolog – zanimanje budućnosti“. Prisutni studenti imali su priliku da prodiskutuju sa profesoricom Komar o svim prednostima i nedostacima profesije, ali i o budućim perspektivama i izazovima koje bavljenje politikologijom sa sobom nosi, kao i o nastavku njihovog karijernog puta.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.