Forum „Inovacije mijenjaju Crnu Goru“




Karijerni centar Univerziteta Crne Gore poziva studente da učestvuju na forumu  „Inovacije mijenjaju Crnu Goru“ (Innovation Reshaping Montenegro) koji Mreža alumnista Ujedinjenog Kraljevstva u Crnoj Gori (MAUK) organizuje 15. i 16. novembra 2016. godine u hotelu CentreVille u Atlas Capital Centru, ul. Šeika Zaida, Podgorica. Agendu događaja možete pronaći u prilogu.

Mreža alumnista Ujedinjenog Kraljevstva je nevladina organizacija čiji su članovi crnogorski profesionalci koji su završili studije u Britaniji. Organizacija je osnovana uz podršku Ambasade Velike Britanije i Chevening Fondacije, a u cilju unapređenja crnogorsko - britanskih odnosa, kao i korišćenja stečenog obrazovanja i vještina za projekte koji doprinose razvoju Crne Gore i od velikog su društvenog značaja.

Forum „Inovacije mijenjaju Crnu Goru“ ima za cilj ohrabrivanje i podsticaj inovativnosti u svim oblastima društvenog života u Crnoj Gori, kroz predstavljanje uspješnih primjera iz Crne Gore i svijeta. Ovaj Forum podrazumijeva dvodnevni javni događaj na kojem će govoriti istaknuti stipendisti Chevening fondacije iz različitih krajeva svijeta, zajedno sa dokazanim profesionalcima i akademicima iz Crne Gore.

Molimo sve zainteresovane studente da prijavu (ime i prezime, broj indeksa, fakultet i podatke za kontakt) dostave na e-mail adresu: karijernicentar@ac.me najkasnije do 08. novembra 2016. godine.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.