Predavanja o kineskoj medicini




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Predavanja o tradicionalnoj kineskoj medicini u Crnoj Gori, njih šest, održana su na Univerzitetu Crne Gore, od 16. marta  do 4. maja.

Doktori Shile Huang i Qian Junhui u Crnoj Gori iz Kina Medike su podijelili svoje znanje o tradicionalnoj kineskoj medicini sa učenicima kineskog jezika i ljubiteljima tradicionalne kineske medicine u Crnoj Gori.

Predavanja su data na šest tema: Kineska medicina kao nacin zivota, Yin i Yang i 5 elemenata u kineskoj medicini, Fizicka osnova ljudskog tijela u tradicionalnoj kineskoj medicini, Funkcije u strukturi ljudskog tijela u tradicionalnoj kineskoj medicini, Kako liječiti bolesti u tradicionalnoj kineskoj medicini i Prednosti tradicionalne kineske medicine u tretiranju bolesti.

Dva doktora su približila vještine drevne Kine na polju medicine. Uglavnom su bili usmjereni na popularna područja tradicionalne kineske medicine, kao što su Yin i Yang i pet elemenata u kineskoj medicini, tradicionalne kineske vještine liječenja i zdravstvena zaštita.

Predavanja su privukla i ljubitelje Tai Chi discipline da diskutuju o  prednostima tradicionalne kineske medicine u liječenju opštih bolesti.

Nakon predavanja, Kina Medika je organizovala besplatni tretman za učesnike.

Kao dio kineske tradicionalne kulture, kineska je medicina opsežna i praktična. Za razliku od kineske medicina ima svoju jedinstvenu filozofsku osnovu i način liječenja.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.