19.01.2018

Rezultati PRVOG kolokvijuma (Alge) i obavjestenje u vezi daljeg polaganja ispita


U prilogu je spisak studenata sa brojem poena osvojenih na prvom kolokvijumu (Alge)

S obzirom da ste u ovom semestru mnogo vise optereceni ispitima nego u narednom (i da je zbog toga mnogo teze stici da se nauce alge, nego gljive) i s obzirom da imate pravo na polaganje samo jednog popravnog kolokvijuma, u dogovoru sa studentima je odluceno da taj jedan popravni kolokvijum budu alge, za sve stare studente. To znaci da popravnog kolokvijuma iz gljiva nece biti, vec se polaganje gljiva sastoji iz: redovnog kolokvijuma, zavrsnog i popravnog zavrsnog ispita.

Popravni kolokvijum iz algi bice organizovan u istom terminu kada je planiran Zavrsni ispit (alge): 15.01 u 10h (sale A1 i A3) za one studente koji planiraju da rade popravni kolokvijum. Ti studenti ce prvo raditi popravni kolokvijum, a odmah nakon toga rade i Zavrsni ispit. Ostali studenti radice toga dana, u istom terminu, samo Zavrsni ispit. To znaci da je potrebno da svi studenti dodju u isto vrijeme (15.01 u 10h). Podsjecam da se polaganjem popravnog kolokvijuma ponistavaju poeni osvojeni na redovnom kolokvijumu (isto vazi i za popravni zavrsni ispit).

Popravni zavrsni ispit (alge): 29.01. u 10h (sale A1 i A3).

VAZNO: Studenti koji planiraju da rade popravni kolokvijum moraju se mejlom prijaviti za polaganje istog, sa obaveznom naznakom o kojem predmetu se radi (prilikom prijave obavezno navesti u mejlu stari naziv predmeta), da bih znala koji studenti su u pitanju. Prijave za popravni kolokvijum slati na e-mail: mina.hidrobios@gmail.com  u periodu 10.01. - 13.01.2018. Studenti koji se ne prijave u ovom predvidjenom roku, nece imati pravo na polaganje popravnog kolokvijuma.

 

 

Dokumenti

Rezultati I kolokvijuma _ ALGE ponovci.doc


Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print