Završena prva Bank & Business Konferencija




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Bank & Bussines Conference 2018 završena je danas, nakon tri dana zvaničnog programa.

Glavni organizator projekta je bila organizacija Savez studenata Ekonomskog fakulteta, u saradnji sa Studentskim biznis centrom i koordinaciji sa Karijernim centrom Univerziteta Crne Gore.

Konferenciju je 22. marta svečano otvorio dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Nikola Milović, koji je izrazio zadovoljstvo što je jedan novi vid promocije bankarstva i preduzetništva organizovan upravo na Ekonomskom fakultetu, i kroz saradnju sa velikim brojem partnera.

Budući da je prvi dan konferencije bio rezervisan za bankarstvo, okupljenima su predavanja održali  profesori Ekonomskog fakulteta prof. dr Slobodan Lakić i docent dr Saša Vujošević, kao i predstavnici bankarskog sektora u Crnoj Gori: Christoph Schoen (Addiko banka), Milika Radović (Erste banka) i Dino Redžepagić (NLB banka).

Drugi dan konferencije, 23. marta, bio je posvećen preduzetništvu, te su učesnici Konferencije imali priliku da na UDG-u čuju predstavnike biznis sektora.

Trećeg i posljednjeg dana konferencije, 27. marta, studenti su posjetili Crnogorsku komercijalnu banku, gdje su ih izvršni direktor Pal Kovasc i direktor marketinga Luka Uskoković upoznali sa programom i razvojem CKB banke.

Projekat je podržan od strane Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, UDG-a, Investiciono razvojnog fonda, Glavnog grada, i bankarskog sektora: Addiko banke,CKB banke, Erste banke, Hipotekarne i NLB banke.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.