03.05.2018

Ekonomski fakultet potpisao sporazum o saradnji sa Komercijalnom bankom AD Budva

 
Slide1 background
Slide1 background
Slide1 background
Slide1 background
FB, TW, Linkedin, YouTube ...dodaj me
 

Sporazumom o saradnji koji su danas potpisali dekan Ekonomskog fakulteta prof.dr Nikola Milović i glavni izvršni direktor Komercijalne banke AD Budva g-din Mirko Marojević, postavljeni su temelji saradnje dvije uspješne institucije.

Dekan Milović je istakao veoma važnom saradnju sa institucijom koja slavi 25 godina uspješnog poslovanja:

„Komercijalna banka će svojim iskustvom biti dobra nastavna i naučna baza gdje će naši studenti sticati vrijedna praktična znanja. Osim toga, saradnjom na zajedničkim projektima očekujemo da ćemo svojim stručnim kapacitetima pomoći Komercijalnoj banci u izazovnim poslovnim situacijama u kojima se mogu naći. S obzirom na to da su rezultati rada na obje strane pozitivni, vjerujem da će ova saradnja biti uspješna i dugovječna“.

On je naglasio i da je Komercijalna banka AD Budva jedan od najznačajnijih partnera Ekonomskog fakulteta istakavši da će ova kompanija, povodom obilježavanja 25 godina svog postojanja, biti zlatni sponzor svečanosti kojom se obilježava Dan Ekonomskog fakulteta i dodjeljuju  nagrada najboljim studentima.

G-din Marojević je istakao da se Komercijalna banka pored svojih poslovno finansijskih performansi može pohvaliti i društveno odgovornim poslovanjem:

 „U skladu sa tim smo odlučili da potpišemo ovaj sporazum koji predviđa širok spektar aktivnosti među kojima izdvajamo obezbjeđivanje plaćene stručne prakse za studente Ekonomskog fakulteta  sa čime ćemo početi već ove godine.“

Marojević je izrazio zadovoljstvo zbog toga što Banka svoje sjedište od juna tekuće godine seli u Podgoricu zbog čega će, kako tvrdi, saradnja i komunikacija sa Fakultetom biti gotovo na dnevnom nivou. Najavio je i to da će Banka proslaviti jubilej sa novim paletama proizvoda i sa zadovoljstvom je ponuditi klijentima.

Predstavnici dvije uspješne institucije najavili su saradnju u cilju unaprijeđenja poslovnog ambijenta kroz realizaciju zajedničkih aktivnosti, izrazili značaj kontinuiranog obrazovanja i praktičnog usavršavanja studenata u njihovoj pripremi za tržište rada., da zajedničkim snagama mogu razvijati principe dobre korporativne prakse i standarda poslovanja među kojima je i društevno odgovorno poslovanje.

Sporazum predviđa saradnju Fakulteta i Banke kroz organizaciju događaja, predavanja, stručnih rasprava, tribina, foruma, okruglih stolova, usavršavanje predavača, trenera i zaposlenih kod ugovornih strana, kao i saradnju u oblasti izdavaštva.


Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print
Vijesti   >>>

21.06.2018 Ekonomski fakultet

Konkurs za upis nove generacije studenata Ekonomskog fakulteta 25. i 26. juna

DETALJNIJE

15.06.2018 Ekonomski fakultet

Info dan o Evropskoj povelji za istraživače i Kodeksu zapošljavanja na univerzitetima

DETALJNIJE

07.06.2018 Ekonomski fakultet

Ekonomski fakultet zvanično član EFMD

DETALJNIJE

31.05.2018 Ekonomski fakultet

Vrijednosti stečene na Ekonomskom fakultetu vodilja brojnim generacijama

DETALJNIJE

25.05.2018 Ekonomski fakultet

58 godina od osnivanja Ekonomskog fakulteta

DETALJNIJE

23.05.2018 Ekonomski fakultet

KRAJNJI ROK ZA UPLATU ŠKOLARINE ZA LJETNJI SEMESTAR STUDIJSKE 2017/2018

DETALJNIJE

18.05.2018 Ekonomski fakultet

Stručne prakse za studente dostupne u kompaniji „BD Electronics“ sa Malte

DETALJNIJE

18.05.2018 Ekonomski fakultet

Delegacija iz Skadra posjetila Ekonomski fakultet

DETALJNIJE

09.05.2018 Ekonomski fakultet

Poziv za praktikanate u IT i finansijskoj reviziji u PwC

DETALJNIJE

08.05.2018 Ekonomski fakultet

Program stažiranja na Montenegroberzi AD

DETALJNIJE