Radionica iz oblasti upravljanja ljudskim resursima – prijave u toku




Radionica iz oblasti upravljanja ljudskim resursima – prijave u toku

Istaknuti ekspert u oblasti upravljanja ljudskim resursima iz Velike Britanije, Paul McCallion, održaće radionicu za 40 studenata Ekonomskog fakulteta u utorak, 14. februara 2017. godine, sa početkom u 14:00 h (sala 202).

U okviru ove radionice studentima će na zanimljiv način biti predstavljen značaj ljudskih resursa za savremene kompanije, kao i nužnost obezbjeđivanja adekvatne motivacije zaposlenih. Kroz posebno dizajnirane zadatke za svakog polaznika radionice, biće tretirani timski rad, načini razvoja motivacije, edukacije i posvećenosti članova tima. Takođe, jedan segment radionice biće posvećen globalno prihvaćenim kriterijumima prilikom odabira kadrova u uspješnim kompanijama.

Broj polaznika koji se mogu prijaviti za pohađanje radionice je ograničen, a važi princip prve prijave. Radionica će biti organizovana na engleskom jeziku.

Prijavljivanje se vrši putem e-maila prijava.ekf@gmail.com, najkasnije do nedjelje, 12. februara 2017. godine u 22:00 h.

U prijavi je potrebno navesti ime, prezime, broj indeksa, studijski program, kontakt telefon, uz nekoliko rečenica koje se tiču očekivanja od učešća u radionici.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.