Forum „Inovacije mijenjaju Crnu Goru“




Forum „Inovacije mijenjaju Crnu Goru“

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore poziva studente da učestvuju na forumu  „Inovacije mijenjaju Crnu Goru“ (Innovation Reshaping Montenegro) koji Mreža alumnista Ujedinjenog Kraljevstva u Crnoj Gori (MAUK) organizuje 15. i 16. novembra 2016. godine u hotelu CentreVille u Atlas Capital Centru, ul. Šeika Zaida, Podgorica. Agendu događaja možete pronaći u prilogu.
Mreža alumnista Ujedinjenog Kraljevstva je nevladina organizacija čiji su članovi crnogorski profesionalci koji su završili studije u Britaniji. Organizacija je osnovana uz podršku Ambasade Velike Britanije i Chevening Fondacije, a u cilju unapređenja crnogorsko - britanskih odnosa, kao i korišćenja stečenog obrazovanja i vještina za projekte koji doprinose razvoju Crne Gore i od velikog su društvenog značaja.
Forum „Inovacije mijenjaju Crnu Goru“ ima za cilj ohrabrivanje i podsticaj inovativnosti u svim oblastima društvenog života u Crnoj Gori, kroz predstavljanje uspješnih primjera iz Crne Gore i svijeta. Ovaj Forum podrazumijeva dvodnevni javni događaj na kojem će govoriti istaknuti stipendisti Chevening fondacije iz različitih krajeva svijeta, zajedno sa dokazanim profesionalcima i akademicima iz Crne Gore.
Molimo sve zainteresovane studente da prijavu (ime i prezime, broj indeksa, fakultet i podatke za kontakt) dostave na e-mail adresu: karijernicentar@ac.me najkasnije do 08. novembra 2016. godine.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.