Sporazum o saradnji sa Pivarom Trebjesa




Sporazum o saradnji sa Pivarom Trebjesa

Sporazum o saradnji, praktičnoj nastavi i nagrađivanju najboljih studenata Metalurško-tehnološkog fakulteta, krajem septembra potpisali su dekan Mira Vukčević i izvršni direktor Pivare "Trebjesa" D.O.O. Nikšić, Sanja Ćalasan.

„Kroz praktičan rad studenti će steći znanja i vještine potrebne za nesmetano uključivanje na tržište rada, kazala je dekanka MTF-a prof. dr Vukčević.

„Praktična nastava je obavezna za sve studente Univerziteta Crne Gore, u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i aktima Univerziteta Crne Gore, objasnila je dekan Vukčević važnost prakse i praktičnog znanja.

Pivara „Trebjesa“ će u skladu sa dosadašnjom praksom i budućim opredjeljenjima u pravcu dobre saradnje, dodijeliti i novčane nagrade za školsku 2017/2018. godinu za tri najbolja studenta završne godine studijskog programa Zaštita životne sredine, kao priznanje za postignute rezultate i stimulans za nastavak školovanja na specijalkističkim studijama. Novčana vrijednost nagrade po studentu je 500 eura, dok je ukupni nagradni fond 1500 eura.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.