Naučno stručna konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije




 

 

Rukovodstvo Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, sa zadovoljstvom Vas poziva da učestvujete u radu  “28. MEĐUNARODNE NAUČNO-STRUČNE KONFERENCIJE POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE”.

Konferencija će se održati u terminu 27. – 29. septembra 2017. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

Biće nam veoma drago ako budete učestvovali u radu naše Konferencije i predstavili rad u ime zemlje iz koje dolazite. Pozivamo Vas da nam se pridružite na predstojećoj Konferenciji i pošaljete naslove Vaših radova i sekcije u kojoj ih želite prezentirati. 
Planirajte u Vašem rasporedu ovaj termin za učešće u radu “28. MEĐUNARODNE NAUČNO-STRUČNE KONFERENCIJE POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE” u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Konferencijski letak i obrazac za prijavu su u prilogu ove poruke 
 
Sve dodatne informacije će biti objavljene na web stranici www.ppf.unsa.ba/agriconference2017 .
 
Molimo Vas da ovu informaciju i poziv pošaljete Vašim kolegama, istraživačima u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, i svima ostalima za koje mislite da bi mogli biti zainteresovani za našu Konferenciju. Poseban poziv za učešće u radu Konferencije upućujemo mladim istraživačima!
 
Molimo Vas da se prijavite do 15. maja 2017. godine!
 
Za sve dodatne komentare, pitanja ili nejasnoće, slobodno nam se obratite na e-mail adrese: s.bajramovic@ppf.unsa.ba ili agriconference@ppf.unsa.ba .
Hvala Vam unaprijed za interesovanje i nadamo se da ćemo Vas vidjeti u Sarajevu.
 
Molimo pročitajte Prvi poziv u prilogu ove poruke. 
 
Srdačan pozdrav, 
 
Prof. dr. Sabahudin Bajramović
Prof. dr Burçin Çokuysal
 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.