Posjetite XI Sajam zapošljavanja 'Summer Job'




Dragi studenti, pozivamo Vas da 28. marta 2018. godine posjetite XI Sajam sezonskih poslova  “Summer job 2018”  koji će se održati od 10 do 15 časova u prostorijama Fakulteta za turizam i hotelijerstvo u Kotoru.

Organizatori Sajma, Studentska organizacija FTH-a i studentski parlament UCG-a, već jedanaest godina se zalažu da mladi, kako sa našeg Fakulteta, tako i maturanti primorskih škola, kao i svi ostali koji su voljni da stiču iskustvo u turističkoj djelatnosti, dobiju priliku da rade u renomiranim kompanijama na našem primorju.

Sajam sezonskih poslova  će na našem Fakultetu okupiti predstavnike mnogobrojnih hotela, hostela, restorana, Work and Travel agencija, suvenirnica i svih ostali koji imaju potrebu za sezonskim saradnicima.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i posjetite Sajam sezonskih poslova “Summer job 2018”  kako biste se  upoznali sa poslodavacima i slobodnim radnim mjestima u njihovim kompanijama. Takođe, na  Sajamu sezonskih poslova bićete u prilici da na licu mjesta popunite CV formulare ili predate svoje unaprijed pripremljene radne biografije i na taj način odmah aplicirate za otvorene radne pozicije u pomenutim kompanijama.

Posjetite nas jer znamo šta radite ovog ljeta.

Očekujemo Vas 28. marta na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo!!!

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.