Konkurs za scenario kratkog igranog filma




Konkurs za scenario kratkog igranog filma

Fakultet dramskih umjetnosti, Cetinje, u saradnji sa Akademijom  za gledališče, radio, film in televizijo, Ljubljana, Fakultetom dramskih umetnosti, Beograd, Akademijom umetnosti, Novi Sad, Akademijom scenskih umjetnosti, Sarajevo, Akademijom dramskih umjetnosti, Zagreb, i Fakultetom za dramski umetnosti, Skopje, raspisuje Konkurs za scenario kratkog igranog filma u trajanju do 15 min. na temu: Svjedok nepravde.

Na konkursu mogu učestvovati studenti filmske režije i dramaturgije Fakulteta dramskih umjetnosti, svih godina osnovnih i postdiplomskih studija.

O najboljem scenariju odlučivaće međunarodna komisija sastavljena od nastavnika filmskih studija partnerskih akademija iz regiona.

Odabrani scenariji biće predstavljeni na Akademiji dramske umjetnosti, Zagreb u okviru studentskog filmskog festivala FRKA (Filmska revija pozorišne akademije) koji se održava od 17-19. aprila.

Rok za dostavljanje tekstova je 16. mart. Tekstove sa naznakom “Za Konkurs za scenario kratkog filma” sa podacima o autoru/autorki – ime i prezime, godina studija, Fakultet/Akademija, broj telefona i e-mail adresa za kontakt – šalju se na  e-mail adresu: reg.mreza@ gmail.com.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.