Obavještenje o rokovima za prijavu ECTS kredita




 

Prijava ECTS kredita studenata viših godina osnovnih i specijalističkih studija obavljaće se do 28.09.2018. godine., u prostorijama studentske službe u vremenu od 9-14h.

 Prilikom prijave ECTS kredita student popunjava prijavni list u studentskoj službi i tom prilikom bira predmete koje polaže tokom cijele studijske godine. Za samofinansirajuće studente izbor određenog broja kredita predstavlja i finansijsko zaduženje. Student je obavezan da izabrane discipline prati. Zaključkom Upravnog odbora UCG-a br: 02-226/2 od 14.09. 2018. godine odobrava se plaćanje školarine u dvije rate, prva polovina iznosa se plaća do 15.10. 2018., a druga polovina najkasnije do 15.12. 2018. godine. Studenti su obavezni da dokaze o uplati dostave studentskoj službi.

U slučaju spriječenosti student je obavezan da o tome obavijesti studentsku službu u pisanoj formi tokom nastavne nedjelje u kojoj je vanredna okolnost nastala i da dokumentuje razloge spriječenosti u skladu sa pravilima studiranja. Bilo kakvi naknadni zahtjevi neće biti razmatrani.

 Zbog ne izvršavanja obaveza preuzetih Ugovorom o studiranju (član 146 Statuta Univerziteta Crne Gore) student može biti ispisan sa Univerziteta.

 

Prodekan za nastavu

Prof. dr Ana Jovanović

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.