Pomorski fakultet Kotor posjetile predstavnice Luštica Bay i The CHEDI Luštica Bay




Pomorski fakultet Kotor posjetile predstavnice Luštica Bay i The CHEDI Luštica Bay

Pomorski fakultet Kotor posjetile su predstavnice Luštica Bay i The CHEDI Luštica Bay, Bojana Filipović i Zuzana Pocsova.

 

Gošće je primio dekan Pomorskog fakulteta Kotor doc.dr Špiro Ivošević sa prodekanom za nastavu doc.dr Milenom Dževerdanović Pejović. Sastanku je prisustvovala i prof.dr Tatjana Stanovčić koja vrši funkciju dekana Fakulteta za turizam i hotelijerstvo u Kotoru.

Domaćini su sa svojim gošćima razmjenili mišljenja i ideje o budućoj saradnji dva fakulteta iz Kotora, sa Luštica Bay i The CHEDI Luštica Bay, koja bi se u početku reflektovala kroz organizovanje zajedničkih aktivnosti u cilju mogućeg  zapošljavanja studenata tokom ljeta u objektima – hotelima, marini i drugim mjestima u sklopu Luštica Bay i CHEDI.

Prisutni na sastanku su već predvidjeli izvjesnost organizovanja prezentacije na Pomorskom fakultetu Kotor koja bi bila organizovana za studente oba fakulteta i na kojoj bi studenti došli do saznanja o tome što sve Luštica bay i CHEDI nude u cilju zaposlenja i napredovanja u karijeri.

Na sastanku je izraženo obostrano uvjerenje da je ovo početak uspješne i značajne saradnje dvije institucije visokog obrazovanja i subjekata pomorske i turističke privrede.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.