Prijavljivanje za 'Work and Travel' 2018




Prijavljivanje za

Kao što znate, počelo je prijavljivanje studenata za "Work and Travel" program. Da bismo pravovremeno dobili informacije o broju odlazećih studenata i ispitima koje polažu u ovom semestru, molimo Vas da obratite pažnju na segment WORK & TRAVEL koji se nalazi na Moodle PFK portal (link http://pfk.moodle.ac.me, pristupna sifra je "workandtravel2018").

Naime, kao što je dogovoreno na sastanku sa predstavnicima Studentske organizacije, prijavljivanje za ovaj program je omogućeno online. Potrebno je da se ulogujete na gore navedeni link, i na kursu u dijelu gdje je otvoren zadatak sa temom PRIJAVLJIVANJE, unesete skenirani matični list iz studentske službe sa zaokruženim predmetima koje slušate u ovom semestru, kao i fajl sa Vasim osnovnim podacima (ime, prezime, indeks, studijski program, broj telefona i email).

Na osnovu primljenih zahtjeva, prodekan za nastavu, Doc. dr Milena Dževerdanović Pejović će sazvati sledeći sastanak.

Ukoliko trebate pomoć oko prijave, molimo vas da kontaktirate Željka Pekića (email zeljko.pekic@ucg.ac.me).

Obavjestavaju se studenti da popune molbu koja je data u prilogu ispod. Studenti koji su se vec prijavili na Moodle PFK portal, neka je dodaju, a za one koji ce se tek prijaviti da je obavezno ispune. Rok prijave je 10. april 2018. godine radi pravovremenog dogovora sa predmetnim nastavnicima.

Studenti koji su se prijavili za Work and Travel 2018 moraju da dostave potvrdu iz agencije na mejl pfk.prodekan@ac.me ili direktno u kancelariji prodekana u sto kracem roku!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.