Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Tehničkoj školi u Trebinju




Predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor su u petak, 16. marta 2018. godine obišli Tehničku školu u Trebinju i maturantima elektrotehničke, mašinske i saobraćajne struke su predstavili studijske programe, podijeljen im je promotivni materijal, ukazano je na specifičnosti sticanja pomorskog obrazovanja na našem fakultetu, predstavljene su aktivnosti pohađanja praktične nastave, mogućnost obavljanja radne prakse u SAD preko Work & Travel programa, kao što je odgovoreno i na brojna pitanja u vezi zaposlenja nakon završenih osnovnih studija.

Takođe, maturantima je predstavnik studenata i Studentske organizacije fakulteta, Dimitrije Čvorović govorio o značaju rada ove organizacije, mogućnostima učestvovanja na Erasums + programima mobilnosti na srodnim fakultetima i univerzitetima u Evropi sa kojima Pomorski fakultet Kotor ima potpisane bilateralne sporazume i iz svog ugla im je predstavio studentski život u Kotoru. Konačno, maturanti su pozvani da prisustvuju Info danu 04. aprila 2018. godine u 12 časova koji će se organizovati na našem fakultetu u saradnji sa Fakultetom za turizam i hotelijerstvo.

Ovom prilikom se najljepše zahvaljujemo domaćinima na srdačnoj dobrodošlici i organizaciji promocije našeg fakulteta u njihovoj školi.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.