Održana prezentacija Luštica Development & The Chedi Luštica Bay




Prezentacija Luštica Development & The Chedi Luštica Bay održana 21. marta 2018. godine u prepunom Amfiteatru Pomorskog fakulteta Kotor privukla je veliku pažnju studenata ovog fakulteta i Fakulteta za turizam i hotelijerstvo.

 

Ovom prilikom predstavnice  Luštica Development & The Chedi Hotel, Zuzana Pocsov, menadžer sektora za zapošljavanje The Chedi Luštica Bay, Astonia Kelava, menadžer ljudskih resursa Luštica Development i Sonja Ristić, menadžer ljudskih resursa The Chedi Luštica Bay su upoznale studente sa kompleksom Luštica Bay, razvojnim planovima, sadržajima i s tim u vezi predočile mogućnosti zaposlenja, kako sezonskog tako i stalnog za buduće svršene studente oba fakulteta.

Gošće su prezentovale online aplikacionu formu za prijavljivanje kandidata za pojedine pozicije u kompleksu i uputile ih na sadržaj internet stranice: http://www.lusticabay.com/careers. Nakon prezentacije, uslijedila su pitanja studenata i predaja dokumentacije za zaposlenje.

Takođe, ovom skupu su prisustvovali: prorektorica za nastavu Univerziteta Crne Gore prof. dr Đurđica Perović, v.f. dekana Fakulteta za turizam i hotelijertsvo prof. dr Tatjana Stanovčić , prodekan za nastavu Fakulteta za turizam i hotelijertsvo prof. dr Ivona Jovanović, dekan Pomorskog fakulteta Kotor doc. dr Špiro Ivošević, prodekan za nastavu Pomorskog fakulteta Kotor doc. dr Milena Dževerdanović- Pejović i ostale kolege nastavnici i saradnici.

Konačno, gošće su pozvale sve prustne da posjete prezentacije  Luštica Development & The Chedi Luštica Bay koje će se održati:

  • 24.3.2018. od 10 do 14 h, Radovići, Dom kulture, M.Z. “Krtoli”,
  • 30.3.2018. od 10 do 18 h, Podgorica, Dani karijere – Delta City,
  • 4.4.2018. od 13 do 18 h, Tivat, Luštica Bay prodajna kancelarija, Obala Pine.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.