Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Školi za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju Beograd




Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Školi za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju Beograd je realizovana u srijedu, 16. maja 2018. godine.  Ovu školu je posjetila saradnik u nastavi, mr Maja Škurić.

Tokom promocije fakulteta, maturantima pomorskog, rječnog i brodomašinskog smjera su promovisani studijski programi, prikazana je prezentacija fakulteta, podijeljen je promotivni materijal, a takođe su podijeljene informacije o samoj proceduri upisa, mogućnostima zaposlenja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor kao i o raznim programima mobilnosti studenata i obavljanju radne prakse u inostranstvu. Bilo je riječi i o opremi kao i realizaciji praktične nastave u specijalizovanim učionicama, laboratorijama, centrima za simulaciju, a isto tako su podijeljeni utisci sa nedavno završene plovidbe naših studenata na ruti Tivat – La Valeta – Kotor sa školskim brodom “Jadran” koji su obavili veoma značajan vid praktične nastave u ovoj studijskoj godini.

Ovom prilikom se zahvaljujemo profesoru i kapetanu duge plovidbe, Vladimiru Šparoviću na srdačnoj dobrodošlici i na organizaciji promocije našeg fakulteta maturantima Škole za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju Beograd.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.