Izložba studenata povodom jubileja 30 godina od osnivanja




Izložba studenata povodom jubileja 30 godina od osnivanja

Fakultet likovnih umjetnosti Cetinje povodom jubileja 30 godina od osnivanja, organizuje prezentaciju studentskih radova – Godišnja izložba studenata, koja će biti otvorena u petak 18. maja 2018. godine, sa početkom u 18:00 sati u Dvorcu Petrovića, na Kruševcu u Podgorici.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi sa svih godina i studijskih programa fakulteta. Najboljim studentima biće uručene nagrade fakulteta, dok će Ministarstvo kulture Crne Gore, Univerzitet Crne Gore i Fondacija Ćano Koprivica, uručiti otkupne nagrade studentima koji su se takođe istakli umjetničko-istraživačkim radom u protekloj školskoj godini.

Na svečanoj izložbi pored prof. Ratka Odalovića, dekana fakulteta, obratiće se i ministar kulture Aleksandar Bogdanović, zatim Nikola Koprivica, predsjednik Fondacje “Ćano Koprivica, dok će izložbu zvanično otvoriti prof. dr Danilo Nikolić, rektor Univerziteta Crne Gore.

Izložba je realizovana u saradnji sa Fakultetom likovnih umjetnosti Cetinje i Centrom savremene umjetnosti Crne Gore. Izložba će biti otvorena do 25. 5. 2018. godine.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.