Fakultet političkih nauka

Kurs francuskog jezika na FPN-uCrnogorsko udruženje studenata političkih nauka – MAPSS u saradnji sa Francuskim institutom Crne Gore - Institut français du Monténégro raspisuju: 

 

                            KONKURS ZA KURS FRANSUCKOG JEZIKA NA FAKULTETU POLITIČKIH NAUKA

 

Predavanja će se organizovati  dva puta nedjeljno u trajanju od 90 minuta, a polaznici kursa će biti raspoređeni u dvije grupe koje će činiti po 25 studenata. Termini predavanja su sljedeći:

Prva grupa - ponedjeljkom i petkom u 9h (sala br. 4)

Druga grupa - utorkom i četvrtkom u 18h (sala br. 2)

Kurs je podijeljen u dvije etape i to od početka oktobra do kraja decembra i od februara do maja (ukupno 6 mjeseci tj. 72 sata predavanja).

Cijena kursa je 70€ (35€ prvi semestar + 35€ drugi semestar) i njegov cilj je da se za to vrijeme studenti pripreme za polaganje DELF testa za nivo A1.

Prvao da budu polaznici ovog kursa imaju svi student Pravnog i Fakulteta političkih nauka Univerziteta Crne Gore.

Prijave možete slati najkasnije do 25-og septembra, do 12h tako što ćete popuniti aplikacionu formu koja se nalazi u prilogu.

 

Napomena: Ukoliko broj prijavljenih studenata bude premašio ukupan broj polaznika kursa, prednost pri odabiru imaće oni student koji su se prijavili u junu, dok smo provjeravali zainteresovanost studenata radi planiranja daljih aktivnosti.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU-ALPHWiKDs6gqg3hSZ_N-lLuvFZQ-D6Kgz5vAGpA4w0zkA/viewform

(link aplikacione forme)

 

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print