27.10.2017

Udruženje studenata akademija Cetinje

 
Slide1 background
Slide1 background
Slide1 background
Slide1 background
Slide1 background
FB, TW, Linkedin, YouTube ...dodaj me
 

Udruženje studenata akademija Cetinje je studentska organizacija osnovana 2007. godine. Djelatnost ove organizacije su studentska dešavanja kulturno-umjetničkog karaktera. Članovi su studenti umjetničkih fakulteta sa Cetinja – Fakulteta likovnih umjetnosti, Fakulteta dramskih umjetnosti i Muzičke akademije, koji su do sada uspješno realizovali više umjetničkih projekata.


Najznačajniji događaj koji realizuje ova organizacija je Studentski festival umjetnosti koji se održava svake godine, prve sedmice u maju. Na ovom festivalu studenti imaju priliku da pokažu svoju kreativnost, talenat i umijeće. Udruženje studenata akademija Cetinje je zaduženo za organizaciju koncerata, izložbi i predstava studenata umjetničkih fakulteta i doprinosi poboljšanju studentskog života Prijestonice Cetinje.

Studentska galerija na Cetinju, otvorena u decembru 2016, sjedište je ove organizacije i mjesto gdje će se realizovati koncerti, izložbe i predstave, ali i obezbijediti studentima dodatne učionice za vježbanje i učenje.

T: +382 69 223 856

FB: Udruženje Studenata Akademija Cetinje

E: studenti.cetinje@gmail.com 


Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print