Radionica u okviru projekta TRANS2WORK




Radionica u okviru projekta TRANS2WORK

Na Fakultetu političkih nauka u srijedu, 15.novembra sa početkom u 11h, sala 1 održaće se radionica u okviru projekta pod nazivom Prelaz studenata sa invaliditetom od visokog obrazovanja do zapošljavanja u Srbiji , Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori (Trans2Work), čiji je nosilac Univerzitet Crne Gore - Pomorski fakultet Kotor.

U okviru ove radionice, članovi projektog tima će govoriti o položaju studenata sa invaliditetom na našem Univerzitetu, kao i o budućim aktivnostima koje će biti preduzete kada je u pitanju unapređenje pojedinih službi podrške u radu sa studentima sa invaliditetom.

Na ovaj način će se istaknuti spremnost Univerziteta, a samim tim i univerzitetskih jedinica, da podrže inicijativu za sprovođenje različitih oblika afirmativne akcije, kako bi se cjelokupan proces studiranja što više prilagodio potrebama studenata sa invaliditetom.

Na radionici će biti i riječ i o nabavci odgovarajuće opreme na univerzitetskim jedinicama koje će biti prilagođene studentima sa invaliditetom.

Pozivaju se svi zainteresovani studenti da prisustvuju radionici.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.