Univerzitet Crne Gore na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja




Univerzitet Crne Gore na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja

Univerzitet Crne Gore  će, zajedno sa svojim organizacionim jedinicama, i ove godine predstaviti bogatu izdavačku djelatnost, fakultete i studijske programe na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja.

Centralna univerzitetska biblioteka, sa tradicijom u organizaciji ove sajamske manifestacije dužom od jedne decenije, predstaviće  više od stotinu naslova stručnih i naučnoistraživačkih publikacija, prije svega udžbenika, iz različitih oblasti u izdanju Univerziteta, dok će organizacione jedinice, kroz zajednički nastup Univerziteta, predstaviti svoju izdavačku produkciju.

Za  buduće visokoškolce Univerzitet Crne Gore pripremio je Informator 2018/19, koji se može preuzeti u elektronskoj formi sa linka, na sajtu Univerziteta Crne Gore i koji će, u elektronskoj formi, takođe biti dostupan na sajamskoj manifestaciji.

U Informatoru su date osnovne informacije o svim studijskim programima koje nude fakulteti Univerziteta Crne Gore, sa ishodima učenja. Precizno definisani ishodi učenja trebalo bi da pomognu studentima u izboru i savladavanju programa studija, a predstavljaju i jasnu poruku o tome šta se od njih očekuje. Informator, takođe, nudi i informacije o studentskom životu, studentskim organizacijama, smještaju i univerzitetskim centrima, kao servisima podrške za studente.

 

Foto: iz arhive



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.