Raspored izlaganja prezentacija




Dokument sa preliminarnim terminima izlaganja prezentacija možete preuzeti ovdje

Za sve eventualne greške ili izmjene koje je neophodno unijeti studenti se mogu obratiti na mejl fpnengleski@gmail.com do srijede, 25.10. 

Eventualna zamjena termina izlaganja moguća je jedino ukoliko studenti iz određene grupe sami nađu grupu studenata koja bi preuzela njihov termin izlaganja i tu zamjenu prijave do 25. oktobra. Nakon toga, raspored izlaganja smatraće se konačnim.

Mole se studenti da dođu makar 10 minuta prije predviđenog izlaganja za čitavu grupu kako bi provjerili tehničke uslove i prebacili prezentaciju na kompjuter instaliran u sali III. Takođe, studentima se dobronamjerno savjetuje da prezentacije prebace na CD, jer je kompjuter koji će biti korišten za prezentacije vjerovatno prepun raznih virusa koji se upotrebom jednokratnog CD-a neće kasnije prenositi dalje. Vodite računa o trajanju preuzentacije, jer prezentacija treba da traje najviše 12-15 minuta kako bi svi studenti imali priliku da izlože svoj rad. Mole se svi studenti koji izlažu u jednom terminu da ne kasne i da dođu do 14:00, bez obzira da li izlažu prvi ili poslednji, jer je stvar elementarne pristojnosti saslušati sve kolege koje toga dana izlažu sa vama. 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.