Ljetnja škola italijanskog u venecijanskom duhu




Ca" Foscari škola za međunarodno obrazovanje poziva sve zainteresovane studente iz cijelog svijeta da se prijave za ljetnju školu u Veneciji, na ljeto 2017. godine. Rok za prijave je 14. maj.

Ljetnja škola italijanskog jezika i kulture je usmjerena na stvaranje pravog venecijanskog doživljaja. Nudi kurs italijanskog jezika u kombinaciji s određenim kulturnim modulima kao što su istorija umjetnosti, italijanskog dizajna, savremena Venecija, italijanske književnost i kultura, kao i aktivnosti studente direktno povezuje sa životom u Veneciji.

Studenti mogu učestvovati u programu za početnike, osnovno i srednje zanje  italijanskog, koji se održava od ponedjeljka do petka, a predavači su kvalifikovani stručnjaci kojima je italijanski jezik materinji. Kulturni moduli se uče na engleskom jeziku.

- Za početni nivo italijanskog, škola traje tokom 2 sedmice,  40 sati, u terminima: od 19. do 30. juna i od 4. do 14. jula  

- Za osnovno znanje italijanskog,  2 sedmice,  40 sati italijanskog,u terminima: od 3. do 14. jula i od 17 do 28. jula

- Za srednje znanje italijanskog,  3 sedmice, 50 sati u terminu od  17. jula do 4. avgusta.

Informacija o prijavi je dostupna na linku: www.unive.it/summer-ilcv , a informacije o programima su dostupne i na www.unive.it/cfsiewww.facebook.com/cfsie i www.twitter.com/cfsie1

Ukoliko postoji interesovanje fakulteta za slanje grupe studenata, mogući su popusti.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.