Dan finalnih konsultacija za Konkurs za inovativne projekte 7. septembra




Ministarstvo nauke Crne Gore i Privredna komora Crne Gore održaće finalne konsultacije posvećene Konkursu za grantove za inovativne projekte, u petak 7. septembra 2018. godine, sa početkom u 10:00 časova, u prostorijama Privredne komore, Sala I.

Podsjetimo, Konkursom se opredjeljuju sredstva za sufinansiranje inovativnih projekata u ukupnom iznosu od 1.000.000 eura, za period 2018 –2020, a po prihvaćenom grantu sufinansiranje iznosi 100.000 eura.

Učesnici će imati priliku da sa predstavnicima Ministarstva i Privredne komore razgovaraju o tehničkim detaljima aplikacije i postave pitanja ukoliko imaju nedoumice prije zvaničnog podnošenja prijave. 
Prijave na Konkurs potrebno je dostaviti najkasnije do 24. septembra 2018. godine do 14.00 časova.

Na konsultacijama će ispred Ministarstva nauke biti g-đa Marijeta Barjaktarović Lanzardi, načelnica Direkcije za inovacije i infrastrukturu i g-din Saša Ivanović, projektni menadžer za istraživanja u Ministarstvu. Ispred Privredne komore sa učesnicima će razgovarati g-đa Ksenija Đukanović, samostalna savjetnica u Sektoru za obrazovanje. 

Ovdje možete pronaći više detalja o Konkursu: http://www.mna.gov.me/vijesti/189068/Ministarstvo-nauke-objavljuje-Konkurs-za-dodjelu-grantova-za-inovativne-projekte.html

 

Ministarstvo nauke Crne Gore



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.