Rezultati kolokvijuma iz Inženjerske grafike (novi program)




Napomena: U koloni sa rezultatima II kolokvijuma iz Inženjerske grafike prva brojka predstavlja broj bodova koji je kandidat dobio za izradu crteža u izometriji na papiru, a druga brojka broj bodova za izradu radioničkog crteža u AutoCAD-u. Za kandidata koji je za izradu nekog od navedenih crteža dobio devet ili više bodova smatra se da je taj crtež uradio zadovoljavajuće i da, ukoliko je zadovoljan brojem dobijenih bodova, u terminu za ispit ne mora ponovo da radi taj crtež.

Kandidati, pod rednim  brojem 18, 19, 39 i 40, koji su oba crteža uradili zadovoljavajuće, a nemaju 50 ili više bodova nijesu ispunili uslov za dobijanje prelazne ocjene. Da bi ispunili uslov za dobijenja prelazne ocjene neophodno je da predaju domaće zadatke i na taj način zarade nedostajuće bodove. 

Kandidati koji su oba crteža uradili zadovoljavajuće i imaju 50 ili više bodova su ispunili uslov za dobijanje prelazne ocjene i u slučaju da nijesu predali domaće zadatke. Predajom domaćih zadataka, međutim, mogu predloženu ocjenu popraviti.

Konačni termin za predaju domaćih zadataka je 20.01.2017. godine (do početka ispita).

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.