Prisustvo Fakulteta za turizam i hotelijerstvo "Danu otvorenih vrata UCG"




Manifestacija "Dan otvrenih vrata UCG" koja je namjenjena učenicima završnih godina srednjih škola, održana je u srijedu, 15.03.2023. godine. Fakultet za turizam i hotelijerstvo se predstavio sa promotivnim materijalima, naučno-istraživačkim projektima, programima mobilnosti i mogućnostima praktične obuke. 

Prof. dr Đurđica Perović, dekan Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, upoznala je buduće studente sa višedecenijskom tradicijom obrazovanja u oblasti turizma i hotelijerstva, kontinuiranim interesovanjem srednjoškolaca za studije na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, sa veoma razvijenom mrežom alumnista Fakulteta koji pokrivaju veoma važne pozicije u turističkoj privredi, kao i mogućnostima mobilnosti i sticanja znanja na partnerskim Univerzitetima širom Evrope.

Dan otvorenih vrata se tradicionalno održava u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru u organizaciji Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje UCG, Studentskog parlamenta UCG, Ministarstva prosvjete i Zavoda za zapošljavanje.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.