Fakultet za sport i fizičko vaspitanje

Biografija - Milašinović Rajko




Biografija - Milašinović Rajko

Rajko Milašinović je državljanin Crne Gore sa prebivalištem u Nikšiću. Rođen je 23.02.1978. godine u Valjevu.

Osnovnu i srednju školu je završio u Nikšiću, dok je Fakultet fizičke kulture završio na Univerzitetu Srpsko Sarajevo. Master akademske studije, Menadžment u sportu je završio Novom Sadu - Asocijacija centara za interdisciplinarne i multidisciplinarne studije i istraživanja (ACIMSI), Univerzitet Novi Sad.

Posle završenih osnovnih studija odradio je jednogodišnji pripravnički staž u osnovnoj školi “Mileva Lajović Lalatović” u Nikšiću i položio državni ispit. Po završetku pripravničkog staža je radio kao instruktor skijanju u SKI centru “Vučje”. Posjeduje međunarodnu licencu instruktora skijanja (IVSI).

Svoju dalju radnu karijeru je nastavio u kompaniji “Montengro Stars Hotels Group”, prvo kao šef animacionog tima, gdje je dobio međunarodni sertifikat za šefa animacije, zatim kao Wellness&Fitness supervisor, da bi 2010. godine došao na poziciju SPA&Wellness menadžera u “Splendid SPA” centru hotela “Splendid *****”, koju je obavljao do septembra 2015. godine.

U toku jedanaestogodišnjeg rada u kompaniji  “Montengro Stars Hotels Group” bio je slat na višemjesečne obuke gdje je dobio međunarodnu licencu za fitness instruktora (FISAF) a 2013. godine je postao prvi i trenutno jedini sertifikovani  SPA&Wellness menadžer po evropskim standardima u Crnoj Goru.

Jedan dio radnog angazovanja je proveo radeći kao šef animacionog i rekreacionog tima u luksuznom hotelu “Radisson Blu Resort&SPA”, Malta Golden Sands, Golden Bay, Malta.

Od septembra 2015. godine, zaposlen je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje kao saradnik u nastavi i kao PR fakulteta.

Objavio je više naučnih radova na Thomson Reuters listi i učestvovao na više međunarodnih projekata. Član je nacionalnog odbora za COSI...



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.