Besplatno testiranje bazične inteligencije studenata i zaposlenih UCG




Besplatno testiranje bazične inteligencije studenata i zaposlenih UCG

Po protokolu o saradnji koji je početkom ovoga mjeseca potpisan sa Mensom Crne Gore, Univerzitet Crne Gore omogućio je besplatno tesiranje za sve aktivne studente UCG (dokaz indeks sa upisanim ljetnjim semestrom 2022/23), kao i zaposlene na UCG.

Ispunjavanjem formulara koji se nalazi na LINKU, prijavljujete se za testiranje bazične inteligencije koje će se organizovati za studente i zaposlene Univerziteta Crne Gore, u zgradi Rektorata, 5. maja 2023. sa početkom u 11 časova. 

U slučaju organizacije testiranja u više grupa, bićete naknadno obaviješteni o tačnom terminu. Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.

Prijava sadrži vaše lične podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju prilikom pristupa testiranju i za statističke obrade.

Molimo vas da prilikom ispunjavanja prijave obavezno koristite slova č, ć, ž, š i đ, kao i da provjerite da li su navedeni podaci istovjetni sa podacima sa ličnih dokumenata.

Napomena: Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja. Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.

Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 4. maja do 15:59 časova.

 

Povezane vijesti: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/161010-potpisan-protokol-o-saradnji-univerziteta-crne-gore-i-mense-besplatno-testiranje-za-studente-i-zaposlene 

Foto izvor



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.