Gost na treningu Student Business Hub programa osnivač kompanije Coinis




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru održan je četvrti trening „Student Business Hub“ programa, organizovanog u saradnji Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotnog učenja i kompanije Balance to business .

Tokom četvrtog treninga, koji je bio posvećen metodama upravljanja vremenom, vremenskim kradljivcima i vremenskom fokusu, polaznici programa imali su priliku da nauče kako se postavljaju prioriteti, kako odvojiti hitno od bitnog i kako ojačati samopouzdanje u raznim poslovnim situacijama. Koristeći razne modele i alate, polaznici su usvojili tačnost u izvršavanju zadataka i poslova, te su naučili da optimalizuju korišćenje svog vremena.

Glavni predavač na obuci je osnivačica kompanije Balance to Bussines Jelena Vuletić, a gost četvrtog predavanja bio je Dejan Petković, osnivač kompanije Coinis , koji je svoju profesionalnu priču podijelio sa polaznicima. On je podijelio lično i profesionalno putovanje savladavanja izazova i postizanja uspjeha kroz pozitivan stav, način razmišljanja o rastu i spremnost da se rizikuje i isprobaju nove stvari.

Cilj cjelokupne obuke je priprema sudenata za poslovni ambijent i rad na njihovim vještinama poslovanja.

Preostale dvije radionice u okviru programa biće realizovane u maju.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.