Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore 15. marta 2023.




Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore 15. marta 2023.

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom UCG i ove godine organizuje Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore “ u srijedu, 15. marta, u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, sa početkom u 10.00 sati i trajaće do 16.00 časova.

Dan otvorenih vrata namijenjen je svim maturantima koji žele da se upoznaju sa uslovima upisa i studiranja na Univerzitetu Crne Gore i dobiju sve potrebne informacije koje će im olakšati izbor fakulteta, odnosno studijskog programa. Budući studenti imaće priliku da se bliže upoznaju i sa studentskim životom, sportskim i kulturnim aktivnostima, studentskim organizacijama, uslovima smještaja kao i sa programima mobilnosti koji im omogućavaju da provedu dio studija na nekom od evropskih univerziteta. 

U okviru Dana otvorenih vrata UCG maturantima i studentima će se predstaviti i Centar za međunarodnu saradnju i razvoj karijere u okviru kojeg djeluju Kancelarija za međunarodnu saradnju i mobilnost, Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje i Frankofona kancelarija za zapošljavanje. 

U toku je priprema svih aktivnosti neophodnih za uspješnu realizaciju događaja. Organizovane su posjete svim srednjim školama u Crnoj Gori kako bi maturanti na neposredan način bili upoznati sa događajem gdje će otkloniti nedoumice u vezi sa njihovim daljim obrazovnim putem.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.