Poziv studentima za pitching u Filmskom centru Crne Gore




Poziv studentima za <span class="CyrLatIgnore">pitching</span> u Filmskom centru Crne Gore

Poštovane/i,

Na konkurs Filmskog centra, Univerziteta Crne Gore i Fakulteta dramskih umjetnosti – Cetinje, pozivaju se studenti sa III, IV i V godine FILMA I MEDIJA FDU Cetinje, da apliciraju za finansiranje završnih ispitnih radova posredstvom pitcha koji će se održati u petak 12. maja u 10 časova u prostorijama JU Filmskog centra Crne Gore.  

Ostale važne napomene:

- Do 5. maja na mail fakulteta treba poslati scenario i eksplikaciju filma (sa pratećim dokumentima poput: plana snimanja, kastinga, moodboarda...) na mail fdu@ucg.ac.me 

 - Tokom pitchinga projekat treba predstaviti i pripremiti u formi prezentacije koju mogu realizovati: reditelj i, ili reditelj/producent).

- Student koji do datuma pitcinga nije izvrsio svoje prethodne obaveze (predao kopiju prethodnog filma) ne može učestvovati na pitchingu i potraživati sredstva za svoj novi projekat. 

-  Novac može biti prebačen isključivo studentu FDU, uključenom u neposrednu realizaciju projekta. 

-  Student zaključno za zadnim danom jesenjeg ispitnog roka mora predati finalnu kopiju filma. Kopija koja nije finalna neće biti uvažena niti ce student moži da položi ispit kopijom filma koja nije finalna. U slučaju neizvrsavanja ovih obaveza - FDU pokrece postupak finansijske revizije sa opcijom povraćaja sredstava sa pripadajućim opterećenjima bankarskih provizija i transakcija.

S poštovanjem,

DEKANAT

FDU – Cetinje      



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.