Američke stipendije: Global UGRAD – Poziv za prijave




Američke stipendije: Global UGRAD – Poziv za prijave

Konkurs za Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD) program razmjene za akademsku 2022-2023. godinu je otvoren do 6. januara 2022. za studente osnovnih studija iz Crne Gore. Global UGRAD je jednosemestralni program razmjene u Sjedinjenim Državama koji u potpunosti finansira Vlada SAD.

Više o samom programu i uslovima zainteresovani studenti mogu pronaći na internet stranici i društvenim mrežama Ambasade SAD u Podgorici: Global UGRAD (Call for application is OPEN) - U.S. Embassy in Montenegro (usembassy.gov), a aplicirati isključivo on-line putem linka:  MailScanner has detected a possible fraud attempt from "gcc02.safelinks.protection.outlook.com" claiming to be https://webportalapp.com/sp/login/ugrad_student_application_2022.

 

Global UGRAD je program obrazovne i kulturne razmjene koji omogućava mladim liderima da iskuse američki obrazovni sistem i kulturu tokom jednog semestra osnovnih studija provedenog na nekom od univerziteta u SAD. Program sprovodi organizacija World Learning: MailScanner has detected a possible fraud attempt from "gcc02.safelinks.protection.outlook.com" claiming to be https://www.worldlearning.org/program/global-undergraduate-exchange-program/.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.