Rektorat

Promovisan Univerzitet na manifestaciji "Pravi izbor - korak do uspjeha"Na poziv organizatora „NVO Tvrđava“ predstavnici Karijernog centra prisustvovali su skupu „Pravi izbor – korak do uspjeha“, koji se već po osmi put zaredom organizuje s ciljem da se najboljim maturantima Crne Gore predstave univerziteti koji su im na raspolaganju za nastavak školovanja.

Manifestacija je bila organizovana u odmaralištu Crvenog krsta u Sutomoru, a bilo je prisutno više od 100 lučonoša iz srednjih škola širom Crne Gore. Prisutni maturanti imali su priliku da se informišu o svim fakultetima koji postoje na Univerzitetu Crne Gore, kao i da čuju više o posebnim servisima koje UCG nudi poput Karijernog centra i Centra za međunarodnu saradnju.

U okviru diskusije koja je uslijedila na kraju maturanti su izrazili visok stepen interesovanja za studijske programe dostupne na Univerzitetu Crne Gore, a posebno su se interesovali za mogućnosti studentskih razmjena dostupnih u okviru od nekih programa kreditne mobilnosti u kojima UCG učestvuje.

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print