Predstavniku Univerziteta Crne Gore Dejanu Lučiću uručena PRO PR GLOBE Awards  nagrada




Predstavniku Univerziteta Crne Gore Dejanu Lučiću uručena <span class="CyrLatIgnore"> PRO PR GLOBE Awards </span>  nagrada

PRO PR GLOBE Awards  nagrada, u okviru svečane PRO PR konferencije na Plitvičkim jezerima, u Hrvatskoj, uručena je stručnom saradniku Centra za doktorske studije Univerziteta Crne Gore i nekadašnjem rukovodiocu Komunikacijskog i PR Centra Univerziteta Crne Gore (2016-2018), mr Dejanu Lučiću.

Za ovu nagradu Lučića su nominovali bivši dobitnici ovog priznanja, ali i dobitnici članovi četiri svjetska komunikacijska uduženja: Udruženje konsultanata za odnose s javnošću, Međunarodna udruženje za odnose s javnošću, Međunarodna organizacija za komunikacijsko savjetovanje i Ovlašćeni Institut za odnose s javnošću.

U procesu nominacije koja obuhvata 25 renomiranih stručnjaka odnosa s javnošću iz 12 zemalja. Dobitnici PRO PR GLOBE Awards  nagrade za 2022. godinu iz Crne Gore su i Mitar Vučković, interni komunikacijski stručnjak u Elektroprivredi Crne Gore, te Amer Ramusović, portparol i menadžer odnosa s javnošću Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje iz Crne Gore

Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran na dodjelu priznanja pojedincima, koji su u saradnji sa svojim timovima i saradnicima, vodeći se za etikom poslovanja i standardima struke, uspjeli da ostave trag na području odnosa s javnošću.

Mr Lučić na Univerzitetu Crne Gore radio je i kao saradnik na Fakultetu političkih nauka na medijskoj grupi predmeta (2012 – 2017). U nastavi se oslanjao na dugo novinarsko iskustvo, stečeno u periodu od 1998. do 2016. Od aprila 2018. do kraja decembra 2021. obavljao je i funkciju šefa kabineta i savjetnika za medije i PR gradonačelnika Prijestonice Cetinje.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.