Rektorat

Održan projektni sastanak i obuka u okviru projekta Trans2WorkČlanovi projektnog tima Univerziteta Crne Gore učestvovali su na projektnom sastanku i obuci, od 27. do 29. marta, u okviru Erasmus + projekta "School-to-Work Transition for Higher education students with disabilities in Serbia, Bosnia & Herzegovina and Montenegro (Trans2Work)". 

Članovi projektnog tima su uspješno predstavili dosadašnje realizovane aktivnosti na projektu kroz elaboraciju radnih paketa. Takođe, prisustvovali su i obuci koja se odnosila na upotrebu web alata za studente sa invaliditetom kao i ostale učesnike, i to prvenstveno akademsko osoblje, mentore i poslodavce. U obuci su uzeli učešća i članovi projektnog tima sa Univerziteta u Mariboru i Univerziteta u Varšavi, predstavnici Univerziteta Makedonija iz Soluna, GNOSI Anaptyxiaki, AYDM, ASD, HO Partner, UOM i UM Feri, kao i ostali partneri iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Takođe, 27. marta je obavljen monitoring od strane Nacionalne Erasmus + kancelarije, dok je 28. marta urađena eksterna evaluacija projekta. Predstavljeni su razvojni ciljevi petog radnog paketa, utvrđeni su detalji oko organizacije E-learning seminara, mobilnosti studenata sa invaliditetom u narednom periodu, kao što su definisani indikatori koji će biti sastavni dio poluprojektnog izvještaja.

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print