Rektorat, 10.04.2018

Sajam američkih univerzitetaSajam američkih univerziteta

Savjetodavni centar EducationUSA mreže u Podgorici, u saradnji sa Ambasadom SAD u Podgorici, organizuje Sajam američkih univerziteta u ponedjeljak, 16. aprila, 17h-20h u hotelu Hilton, Podgorica.

Sajam je namijenjen kako srednjoškolcima koji se interesuju za osnovne studije, akademske i sportske stipendije tako i studentima zainteresovanim da nastave postdiplomske studije u Sjedinjenim Državama.

Predstavnici 13 američkih univerziteta podijeliće informacije o programima i diplomama koje nude, kao i o mogućnostima studiranja u SAD. Pored toga, predstavnici Savjetodavnog centra EducationUSA mreže predstaviće usluge koje Centar redovno nudi učenicima i studentima zainteresovanim za studiranje u Sjedinjenim Državama.


Registracija posjetilaca za učešće na sajmu je besplatna, ali je obavezna. Zainteresovani se mogu registrovati putem linka: https://goo.gl/forms/YRXz0SiBtGcDFeTp1. Više o samom događaju možete pronaći na:https://www.facebook.com/events/295493104314674/.


Sajam je dio regionalne posjete predstavnika američkih univerziteta jugoistočnoj Evropi u organizaciji EducationUSA mreže u saradnji sa Stejt dipartmentom.