Rektor i predsjednik Upravnog odbora posjetili Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Rektor Univerziteta Crne Gore prof. dr Danilo Nikolić i predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore posjetili su danas Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja, na kojem Univerzitet, zajedno sa svojim organizacionim jedinicama, i ove godine predstavlja bogatu izdavačku djelatnost, fakultete i studijske programe.

„Sajam je tradicionalno i prilika za buduće studente da se dodatno informišu  o studijskim programima kojih na našem Univerzitetu ima 160 sa preko 300 usmjerenja kroz razne module, od osnovnih, preko master do doktorskih“, kazao je rektor Nikolić.

On je dodao da je Univerzitet,  u susret predstojećem upisu, nastojao da osigura dostupnost svih potrebnih informacija budućim studentima.

Za  buduće visokoškolce Univerzitet Crne Gore pripremio je Informator 2018/19, koji se može, već od otvaranja sajma, preuzeti u elektronskoj formi sa štanda Univerziteta Crne Gore. Informator je dostupan i na  linku, na sajtu Univerziteta Crne Gore.

Centralna univerzitetska biblioteka, sa tradicijom u organizaciji ove sajamske manifestacije dužom od jedne decenije, predstaviće tokom sajma  više od stotinu naslova stručnih i naučnoistraživačkih publikacija, prije svega udžbenika, iz različitih oblasti u izdanju Univerziteta, dok će organizacione jedinice, kroz zajednički nastup Univerziteta, predstaviti svoju izdavačku produkciju.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.