Konkurs za upis na specijalističke studije UCG - II upisni rok, biće objavljen u srijedu




Konkurs za upis na specijalističke studije UCG - II upisni rok, biće objavljen u srijedu

Univerzitet Crne Gore raspisaće u srijedu, 25. septembra,  Konkurs za upis na specijalističke studije UCG – II upisni rok, za studijsku 2019/20. godinu i objaviti ga u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori, kao i na zvaničnoj internet stranici Univerziteta.  

Konkurs će biti raspisan za mjesta koja su ostala nepopunjena u prvom upisnom roku, na specijalističkim studijama organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore. - https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/52370-na-univerzitetu-crne-gore-predata-ukupno-1-551-prijava-za-specijalisticke-studije

Prijave na konkurs predaju se studentskim službama, 26. septembra, dok će se upis vršiti 27. septembra 2019. godine, do 16.00 sati.

Uz prijavu za upis, kandidati podnose original diplomu o završenim osnovnim studijama, odnosno uvjerenje o završenim osnovnim studijama, uz dokaz o aktivnom znanju jednog svjetskog jezika (odgovarajući sertifikat ili uvjerenje o položenim ispitima na osnovnim studijama).

Upis na specijalističke studije Univerziteta Crne Gore bliže je uređen Pravilima studiranja na postdiplomskim studijama (dodatne informacije na www.ucg.ac.me).

Visina naknade za studiranje za studente koji plaćaju troškove školovanja utvrđena je odlukom Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore br. 02-209/3 od 5. septembra 2019. godine, koja je na prošlogodišnjem nivou.

Vezane vijesti:

https://www.ucg.ac.me/objava.php?blog_id=10&objava_id=52207

 

 

 

http://www.spucg.ucg.ac.me/pages/clanak.php?id=780

 

https://fosmedia.me/infos/drustvo/ucg-u-srijedu-konkurs-za-drugi-upisni-rok-na-specijalisticke-studije

http://www.antenam.net/drustvo/133770-u-srijedu-konkurs-za-drugi-upisni-rok-na-ucg

http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/253343/u-srijedu-konkurs-za-drugi-upisni-rok.html

https://volimpodgoricu.me/2019/09/23/konkurs-za-upis-na-specijalisticke-studije-ucg-ii-upisni-rok-bice-objavljen-u-srijedu/

 

 

 

Image

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.