UOUCG: Odobren dodatni broj studenata za upis na jednogodišnje master studije Fakulteta političkih nauka




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore odobrio je danas dodatnih 14 kandidata za upis na master studije, u obimu od 60 ECTS kredita, na Fakultet političkih nauka, za studijsku 2020/21. godinu.

Predsjednik Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica kazao je da se upis dodatnog broja obavlja prema utvrđenoj konačnoj rang listi.

"Upisaće se dodatno tri kandidata na programu Politikologija, četiri na programu Međunarodni odnosi i sedam kandidata na studijskom programu Socijalna politika i socijalni rad. Upis dodatnog broja je u skladu sa licencom i vođenjem računa o kriterijumima kvaliteta organizacije nastave", kazao je predsjednik Bjelica. 

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore je odluku donio na osnovu predloga Senata UCG, na zahtjev FPN-a.

Danas je usvojen i zahtjev Udruženja mladih sa hendikepom za oslobađanje plaćanja školarine za studiranje i data je odluka Metalurško-tehnološkom fakultetu na realizaciju. 

Takođe, na današnjoj sjednici je, između ostalog, bilo riječi o finansijskom poslovanju. usvojene su izmjene i dopune Fanansijskog plana UCG za 2020. godinu, na inicijativu Filološkog fakulteta i Plana javnih nabavki UCG za 2020. godinu. Izmjene su usvojene prema predlogu rektora prof. dr Danila Nikolića i uz mišljenje Sektora za finansije UCG.  

 

Foto:Iz arhive

 

Medijske objave:

https://volimpodgoricu.me/2020/10/30/ucg-odobren-dodatni-broj-studenata-za-upis-na-jednogodisnje-master-studije-fakulteta-politickih-nauka/

https://www.portalanalitika.me/clanak/odobren-dodatni-broj-studenata-za-upis-na-jednogodisnje-master-studije-fakulteta-politickih-nauka

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.