Prijave za vebinar "Erasmus kafa na distanci"




Prijave za vebinar "Erasmus kafa na distanci"

Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i EU Info Centar, u saradnji sa Nacionalnom Erasmus+ kancelarijom, Kontakt tačkom za program "Erasmus+ Mladi u akciji " i Kancelarijom za međunarodnu saradnju Univerziteta Crne Gore organizuju vebinar o programu Erasmus+ za mlade.

Erasmus+ je program Evropske unije za podršku obrazovanju, obuci, mladima i sportu u Evropi. Program 2021-2027 stavlja snažan fokus na društvenu uključenost, zelenu i digitalnu tranziciju i promoviše učešće mladih u demokratskom životu. Erasmus+ nudi mogućnosti mobilnosti i saradnje u visokom obrazovanju, stručnom obrazovanju i osposobljavanju, školskom obrazovanju (uključujući obrazovanje i njegu u ranom djetinjstvu) obrazovanje odraslih, maldih i sport.

Vebinar će početi u četvrtak, 14. oktobra u 12h.

Vebinar je namijenjen prije svega mladima i studentima, a takođe pozvani su i roditelji, omladinski radnici, učitelji/ce, nastavnici/ce, kao i svi koji su zainteresovani da saznaju informacije o programu i kasnije ih podijele krajnjim korisnicima programa.

Predvidjeno je da vebinar traje oko sat i po vremena, zavisno od broja pitanja. Neka od pitanja na koja će se odgovoriti su: Šta se desava sa programom? Kada će biti sledeće prijave za mlade/studente? Za šta se sve mogu prijaviti mladi/studenti? Koji tip projekata/stipendija su dostupni mladima iz Crne Gore?

Tokom vebinara, obratiće se predstavnici svih pomenutih institucija, a učesnici će imati mogućnost da postavljaju pitanja.

Za učešće na vebinaru, potrebno je da popunite FORMULAR do 12. oktobra.

Instrukcije za pristup vebinaru će vam biti poslate u četvrtak 13. oktobra na e-mail.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.