Prijave za pripravnički program Best of South-East produžen do 20. januara




Prijave za pripravnički program Best of South-East produžen do 20. januara

Best of South East je program razvoja i obrazovanja za talentovane i vrijedne studente iz regiona, koji sprovode Steiermärkische Sparkasse Bank i Univerzitet u Gracu za period od jedne godine.

Program pripravnika fokusira se na jednogodišnje praktično iskustvo na Steiermarkische Sparkasse u kombinaciji sa kursevima na Univerzitetu u Gracu, dok program prakse stavlja fokus na studije na Univerzitetu u Gracu tokom akademske godine u kombinaciji sa praktičnim iskustvom na Steiermarkische Sparkasse u leto posle akademske godine.

Program stipendija Best of South-East predviđen je za studente ili bivše studente ekonomije, biznisa ili prava na akreditovanim univerzitetima u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji.

Cilj programa je pružiti studentima međunarodne mogućnosti daljeg obrazovanja, radno iskustvo i odskočnu dasku za njihov profesionalni život.

Kandidati odabrani za program, biće upisani na Univerzitet u Gracu kao studenti na razmeni u trajanju od jedne godine.

Rok za prijavljivanje: 20. januara 2022. 

 

DODATNE INFORMACIJE:

• Zahtjevi i postupak prijave: https://international.uni-graz.at/en/incoming-ekchange/best-of-south-east/

• Kontakt: Mag. Christa Grassauer (Buro fur Internationale Beziehungen, Univerzitet u Gracu), Tel. 0316 / 380-1254, incoming.ekchange@uni-graz.at

• Facebook stranica: https://vvv.facebook.com/BestOfSouthEast



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.