Održan vebinar „Erasmus kafa na distanci 2021“




Povodom međunarodne proslave Erasmus+ programa – Erasmus Days 2021, održan je vebinar pod nazivom „Erasmus kafa na distanci“ u organizaciji Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori i EU Info Centra,  Kancelarije za međunarodnu saradnju Univerziteta Crne Gore, Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori i ADP-Zid-a - Kontakt tačke za program “Erasmus+, Youth in action”.

Učesnici su imali priliku da se informišu o različitim projektima i inicijativama namijenjenim studentima i mladima, ali i novinama koje donosi novi Erasmus+ program za period 2021-2027. Više od 150 prijavljenih učesnika dokazuje veliko interesovanje za mogućnosti koje ovaj program pruža. Alumnisti Erasmus+ programa su podijeli svoja iskustva sa učesnicima i motivisali ih da se prijave i unaprijede znanja i vještine.

Ovom prilikom najavljeno je da će Kancelarija za međunarodnu saradnju organizovati onlajn konsultacije za zainteresovane studente. Proslijeđeni su korisni linkovi, kako bi potencijalni kandidati dobili odgovore na pitanja i riješili nedoumice.  



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.