Sajam američkih koledža i univerziteta 15. juna




Savjetodavni centar EducationUSA mreže koji se nalazi u Američkom uglu u Podgorici,  ima zadovoljstvo da Vas obavijesti o održavanju godišnjeg regionalnog Sajma američkih koledža i univerziteta koji naša zemlja organizuje od 2016. godine.

I ove godine, zbog ograničenja izazvanih pandemijom, ovaj sajam biće virtuelan i održati se onlajn, u srijedu, 15. juna, od 19.00 do 21.00 sat. Njemu će prethoditi edukativni vebinari koji nude odgovore na neka od najvažnijih pitanja koja interesuju naše đake: kako odabrati školu, kako se prijaviti, kako osigurati stipendiju, i dr. dakle o mnogobrojnim prilikama za visoko obrazovanje i sticanje diplome BA, MA, MS, PhD i drugih u Sjedinjenim Državama.

Predstavnici 29 američkih univerziteta i koledža predstaviće onlajn svoje programe i proces prijave, kao i odgovarati na pitanja zainteresovanih učenika, studenata i njihovih roditelja.

 Pored toga, savjetnici EducationUSA mreže podijeće informacije o uslugama koje redovno nude zainteresovanima za studiranje u Sjedinjenim Državama. 

Sajam će biti otvoren za zainteresovane učenike i studente iz Crne Gore, kao i Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kipra, Kosova, Sjeverne Makedonije, Srbije i Slovenije.

 Za više informacija stojimo na raspolaganju a Vas molimo da sa studentima podijelite informaciju da se mogu registrovati na:  https://bit.ly/3MADrhs

 

Image



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.